Lave menu


Novinky

20.01.2014, Konec vyšetřování, Události

K bráně gheerského hradu pomalým krokem dojel muž v barvách Arapalu. Před ní sesedl z ostarda a stráž mu bez váhání a dotazů otevřela bránu dokořán. Následovalo jen krátké přikývnutí a muž zmizel v útrobách hradu. Zhruba po hodině hrad bezeslova opustil a vydal se k městské bance. Tam se jen na okamžik zastavil a zahalekal strohý rozkaz ke svým dvěma mužům postávajícím u banky.
"Vojáci, sbalte se, do hodiny opouštíme město. Naše práce tady skončila!"
Všichni tři muži pak vyrazili do městských kasáren, vojáci balit se a vyšetřovatel sepisovat hlášení pro své nadřízené.

Během vyšetřování přepadení gheerské karavany padlo podezření na občany Gheeru. Všechny indície získané naším prostředníkem v ulicích města se však během oficiálního vyšetřování ukázaly jako zavádějící, a i když Gheer není prosté kriminality, tato nevybočuje z mezí normálu a její potlačení je čistě v rukou místí správy.
Za pomoci místních občanu se naopak podařilo uloupenou karavanu najít v nedaleké věži divokého klanu Dz´Monů. Podrobné prozkoumání vozu potvrdilo jeho identitu. Osádka věže byla nemilosrdně pobita.
Dále bych podotkl, že místní lidé velice intezivně podporují materiálně i finančně novou výstavbu poničeného mostu a během všetřování plně spolupracovali.
Tímto považuji případ za uzavřený.

forum dp2 ozveny dp2 obchodna vyveska
soubory ke stazeni
privesky dp2