Lave menu


Novinky

5.08.2017, Na Zagan-Mar, Události

Opíral se o zábradlí, v ruce pohár vína ředěného vodou, a díval se na moře. Slunce už bylo dávno za horizontem na druhé straně pevnosti, ale on měl mnohem radši pohled na východ, k pevnině. Lépe se mu přemýšlelo.
Poslední dny byly o něco klidnější, panika opadla - uvědomoval si, že pro ni vlastně nebyl ani důvod. Alespoň se všichni mají z čeho poučit. To, co ho ale teď rozčilovalo byly nekonečné požadavky mágů. To, s čím přišli naposled bylo naprosto nepřijatelné, přestože přinesli výsledky a to, co chtěli, bylo smysluplné. Nepošle je tam, kam chtějí. Ani kdyby mohl. Využije ale jejich informací, informací, které mohou pomoci pevnině. Třeba na oplátku on také nějaké získá. Přešel do své pracovny, dolil si pohár a začal psát.

Vážení generálové, regente,
děkuji za informace o démonech, my s nimi zatím neměli tu čest. Mágové však pokročili, sledování průběhu magických siločar je dovedlo k možnému místu původu těchto změn a tím je Arghan. Zároveň začali luštit povahu změn. Oproti dřívější síle a stabilitě, pozorované v posledních téměř čtyřech desetiletích, dochází k silným energetickým výkyvům a to OBĚMA směry. Zároveň se zvýšilo energetické napětí, což může mít důsledky pro okolí.
Lord Gerwyn

Ještě jednou pohledem přelétl těch pár řádků, než spokojeně pokývl a odeslal zprávu. Dnes nechvátal, takže počkal na potvrzení přijetí a poslal ji jen jednou. Neuplynula ani půlhodina, než se dveře pracovny pootevřely a dovnitř vešla Worriga. Měla rozpuštěné vlasy, které ve světlě svící zářily jako pokryté mědí. Byl čas přestat pracovat...

forum dp2 ozveny dp2 obchodna vyveska
soubory ke stazeni
privesky dp2